FINAL DE GIRA de Ramon Mirabet al Poble Espanyol

18-10-2017

Albert

CRUILLA WEB def

Després de més de 90 concerts, Ramon Mirabet acomiada la gira al Poble Espanyol. L’aventura continua però la gira del disc “Home is Where the Heart is” arriba al seu punt final amb una gran festa al Poble Espanyol de Barcelona dins de la programació del Cruïlla de Tardor. Serà un concert ple de sorpreses, amb els 7 músics habituals damunt de l’escenari i un repertori que inclourà les millors cançons dels seus dos discos publicats fins al moment.

La gira del segon disc de Ramon Mirabet, “Home Is Where The Heart Is”, ja l’han vist més 150.000 persones en més de 90 concerts repartits entre sales, teatres i els principals festivals.

Ramon Mirabet tanca la gira amb xifres que quedaran en el record, com el sold out a la sala Razzmatazz, les més de 18.000 persones que el van veure en directe a la platja del Bogatell per les festes de la Mercè o els plens absoluts registrats a les sales BUT i Joy Eslava de Madrid.

Entrades aquí!

Categories: Ramon Mirabet |

Comentaris

No hi ha comentaris a aquesta entrada

Retroenllaços

No hi ha retroenllaços en aquesta entrada

Afegir un comentari