SANT JORDI MUSICAL AMB RÈCORD D’ASSISTÈNCIA

27-04-2015

Albert

unnamed (2)

  • Blaumut, Santi Balmes, Joan Miquel Oliver i David Carabén, Mi Capitán, Qu4rt Pr1mera o Sidonie, alguns dels artistes que han passat per l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm.
  • Des de les 12 del matí fins les 8 del vespre, un total de 4.500 persones han gaudit de les diferents activitats musicals i literàries 

Barcelona, 22 d’abril de 2015 – L’Antiga fàbrica d’Estrella Damm ha acollit, amb rècord d’assistència aquest any, els millors artistes del moment. Durant el matí, més de 1500 persones s’han apropat per conèixer els seus ídols musicals, recollir firmes i dedicatòries i inclús fer-se fotos amb ells; un total que ha arribat a les 4.500 persones a les 20h de la tarda amb un concert de Blaumut que ha acomiadat la Diada de Sant Jordi.

Durant el transcurs del dia artistes com Santi Balmes, Joan Miquel Oliver, David Carabén o Gerard Quintana han presentat i signat llibres i Cd’s per a tots els aficionats; i artistes com Ferran Palau, Joan Rovira, Guillem Roma i Èric Vinaixa han ofert concerts acústics en directe a la Sala de cocció de les instal·lacions.

Els assistents al Sant Jordi Musical han pogut gaudir d’un concert improvisat i molt proper que ha protagonitzat el grup Les Oques Grasses espontàniament al pati de l’Antiga Fàbrica, com també el de Xarim Aresté que ha improvisat a la Sala de màquines i David Carabén que també ha sorprès amb un petit concert.

Així mateix, gràcies a la col·laboració de l’FNAC, s’han pogut comprar discos i llibres durant tot el dia. Els més venuts han sigut La doble vida de las hadas, de Santi Balmes; i La forma d’un Sentit de David Carabén.

Els Grups que han passat per l’Antiga Fàbrica

Grups i artistes que actuen en directe: MI CAPITÁN, THE EXCITEMENTS, ELS CATARRES, SIDONIE, ANNA ROIG I L’OMBRE DE TON CHIEN, QU4RT PR1MERA, CRIS JUANICO, NÚRIA GRAHAM, NYANDÚ, SENIOR I EL COR BRUTAL, FERRAN PALAU, JOAN ROVIRA, GUILLEM ROMA, ÈRIC VINAIXA, BLAUMUT.

Grups i artistes que signen llibres i discos: PAU RIBA + MANEL JOSEPH, FERRAN PALAU, JOAN ROVIRA, GUILLEM ROMA, ANNA ROIG, ÈRIC VINAIXA, GERARD QUINTANA, SANTI BALMES, JAUME SISA, XARIM ARESTÉ, JOAN MIQUEL OLIVER, QUICO EL CÉLIO EL NOI I EL MUT DE FERRERIES, DAVID CARABÉN I JORDI BIANCIOTTO

Categories: General | Comenta

HORARIS DEFINITIUS DEL SANT JORDI MUSICAL

21-04-2015

Albert

FACEBOOK CARTELL SIGNATURES DAMM SANT JORDI332

FACEBOOK CARTELL ARTISTES DAMM SANT JORDI33

Categories: General | Comenta

CITYSOUNDTRACK GUANYA EL PREMI ALIMARA

17-04-2015

Albert

Premis_Alimara_CETT (12)

REALITAT AUGMENTADA I GEOLOCALITZACIÓ

En l’àmbit empresarial, la campanya City SoundTrack, creada per No Sonores, ha estat guardonada amb el Premi Alimara Empresa per haver creat un producte innovador que, a través d’un bloc i d’una aplicació de realitat augmentada d’àudio, permet reviure l’experiència de recórrer els carrers i monuments de la Ciutat Comtal, a través de la música i els sons geolocalitzats en diferents punts de Barcelona.

Premi_Alimara_Pimes_Entitats_CitySoundtrack

Categories: CitySoundtrack | Comenta

TORNEN ELS CONCERTS DE PETIT FORMAT DELS JARDINS DEL GREC

17-04-2015

Albert

Jardins Grec

Categories: General | Comenta

QU4RT PR1MERA EN EL RECORD STORE DAY

17-04-2015

Albert

disco 100

Categories: Quart Primera | Comenta

SANT JORDI MUSICAL A L’ANTIGA FÀBRICA D’ESTRELLA DAMM

16-04-2015

Albert

SJM_Twitter880px

Categories: General | Comenta

AQUEST DIVENDRES LA PLATERIA A TERRASSA

16-04-2015

Albert

plate terrassa

Categories: Orquestra Plateria | Comenta

RAMON MIRABET AL BONA NIT BARCELONA

14-04-2015

Albert

Ramon bona nit

Categories: Ramon Mirabet | Comenta

QU4RT PR1MERA EN CONCERT A BARCELONA

13-04-2015

Albert

pere barcelona

Venda d’entrades aquí

Categories: Quart Primera | Comenta

LA PLATERIA EN CONCERT A TERRASSA

13-04-2015

Albert

plate terrassa

Categories: Orquestra Plateria | Comenta